ebound
Vårt varumärke för herr- och pojkkläder. E-bound kännetecknas av  avslappat sköna och stilsäkra plagg av god kvalitet och passform. Modeller, material och färger finns i många varianter och är framtagna för män och killar som vet vilka de är och trivs med sig själva. Välj själv mellan elegant, sportigt eller avslappat – E-bound kompletterar alla stilar med plagg som enkelt mixas och matchas till en helt egen stil. E-bound – det självklara valet för rätt kombination, rätt stil och – självklart – rätt pris.
emoi
För dam- och tjej. Från casual chic till välklädd elegans via sköna street wear-plagg. Välj och vraka – Emoi levererar oändliga möjligheter för dagens modemedvetna kvinnor. I varumärket finns en uppsjö av modern design, olika stilar, former och färger för ett slutresultat som alltid visar vem du är just idag. Eller i morgon – eller alla andra dagar. Emoi är varumärket som låter dig växla mellan dina olika jag från dag till dag.
Tricky-Tracks-09
Coola kläder för de allra minsta, 6-18 månader. Söt eller tuff? Varför välja? Tricky Tracks levererar en perfekt blandning färger och material av god kvalitet för alla tillfällen. Att kläderna är sköna märker barnen – att de är praktiska märker föräldrarna. Och så är de så söta!
RG 512
Lev livet lite farligare med detta knivskarpa franska varumärke som tagits fram för män som vill skapa sin egen framtid. Tuffa, sportiga plagg som håller – RG512 kompromissar inte. RG512 är plaggen för män som hellre sätter trender än följer dem. Trendiga detaljer, djärv design och kvalitetsmaterial är kännetecknen för varumärket RG512 som inte bara handlar om kläder. Här finns också mössor, skor, klockor och reseutrustning.
logo_emoi+_klein
Romantiskt, lekfullt och ytterst kvinnligt för kvinnor som gärna blandar kreativitet med en nypa mystik. Bomullsmaterial, böljande design och en hel palett färger skapar en naturligt sofistikerad stil. Med lager på lager och fina detaljer blir dessa plagg perfekta att kombinera till en kvinnlig poetisk stil med attityd.
Dirkje
Ända sedan varumärket startade 1990 har grundarna Toon och Mieke van Dennip satsat på en  bred babykollektion till ett attraktivt pris utan att på något sätt göra avkall på kvalitén. Det fortsätter de med. Dirkje finns i tre olika kategorier: mjuka sköna plagg i storlek 50–86, Comfort line, en kollektion stickat och vävt i storlekarna 56-104 och slutligen en kollektion med plagg för lite tuffare tag i 62–104.
DJdutchjeans
Tuffa och praktiska. Men också himla söta. Det är nyckelorden bakom DJDutchjeans design. Sedan starten 2005 har DJDutchjeans bidragit med moderiktiga kläder för barn till bra pris. Utan att tumma på kvalitén.
HoflerFooterLogo
Finska handsktillverkaren Hofler presenterar fem olika varumärken: 4Hands, Hofler Originals, Hofler Pro, Hofler Fashion och Hofler Kids. Alla Hoflers handskar har tagits fram med utgångspunkt från det karga finska klimatet och finsk minimalism. Hofler innehar flera patenterade designs och fortsätter ständigt att utveckla nya.
DONK (svart)
Svensktillverkat, närproducerat, energisnålt. Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda ett närproducerat koncept med bälten med säker och trygg tillverkningsprocess, svensk kvalitet och tilltalande design i attraktivt prisläge. Kollektionen erbjuder både modeller för jeans och fritid såväl som modeller för mer slitagekrävande användningsområden.
Basic Fashion
Ett av Finlands största import/exportföretag för kläder. Bland produkterna finns strumpor, underkläder, ytterplagg, jeans, pyjamas och myskläder.
MrMarten
Skjortor i bomull och bomullsblandning från Estland i tre olika modeller, klassisk White Label, lite tuffare Silver Label och slutligen Black Label. Kommer i både regular och slim fit. Bra kvalitet till ännu bättre pris!